Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Μεσοθεραπεία - Βαθειά Ενυδάτωση, Σύσφιξη

Μεσοθεραπεία - Βαθειά Ενυδάτωση, Σύσφιξη Μεσοθεραπεία - Βαθειά Ενυδάτωση, Σύσφιξη Μεσοθεραπεία - Βαθειά Ενυδάτωση, Σύσφιξη Μεσοθεραπεία - Βαθειά Ενυδάτωση, Σύσφιξη

Μεσοθεραπεία  γίνεται με την έκχυση πολυβιταμινούχου, συσφικτικού και αναπλαστικού σκευάσματος στο μεσόδερμα, προλαμβάνοντας και αντιμετωπίζοντας αισθητικά προβλήματα όπως η δερματική χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες του προσώπου, η κυτταρίτιδα και άλλα. Η εφαρμογή γίνεται στις πάσχουσες περιοχές (λαιμός, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές, ζυγωματικά, σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα κ.α.), με σύριγγες που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Είναι εντελώς ανώδυνη μέθοδος και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται (πολυβιταμινούχα σκευάσματα και φαρμακευτικές ουσίες) είναι απόλυτα ασφαλή.

Η Μεσοθεραπεία, ανάλογα με τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση, ενυδατώνει, συσφίγγει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα, δίνοντας του μια πιο νεανική όψη. Επίσης, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, την οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών, γι’ αυτό και είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, διαρκεί περίπου μισή ώρα και ανάλογα την περίπτωση, πραγματοποιείται ένας αριθμός συνεδριών (4-6) κάθε μια ή δύο εβδομάδες και θεραπεία συντήρησης κάθε 3-4 μήνες.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Η μεσοθεραπεία βρίσκει άριστη εφαρμογή σε συνδυαστικά πρωτόκολλα αντιγήρανσης