Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Lifting προσώπου και λαιμού με νήματα

Σε ελάχιστο χρόνο – Χωρίς χειρουργείο

  • 1
  • 2

Το lifting με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Χρησιμοποιούνται πλήρως βιο-απορροφήσιμα νήματα από πολυπροπυλένιο (υλικό που χρησιμοποιείται για δεκαετίες στη χειρουργική στα απορροφήσιμα ράμματα) και είναι εφοδιασμένα με ειδικά άγκιστρα που σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου.

Ιδιαίτερα τα νεότερα αγκιστροειδή νήματα έλξης PDO COG δίνουν τη δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς τα επάνω με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην χαλάρωση του δέρματος.

Η όλη θεραπεία διαρκεί 30-40 λεπτά, διενεργείται με τοπική αναισθησία και συνεπώς η ενόχληση είναι ελάχιστη, ενώ αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η ευκολία στην εφαρμογή, η ασφάλεια, το φυσικό αποτέλεσμα και το χαμηλό σχετικά κόστος καθιστούν τις ελάχιστα επεμβατικές αυτές θεραπείες πολύ διαδεδομένες και δημοφιλείς, ενώ συνδυάζονται άριστα και με άλλες θεραπείες στο πρόσωπο όπως το Botox ή τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.