Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Δερμοαπόξεση

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ Eco-peel

Δερμοαπόξεση Δερμοαπόξεση

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει τοπικά υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα στο σημείο που εφαρμόζεται η θεραπεία γίνεται πιο φρέσκια και ελαστική.

Η ανανέωση του δέρματος με αυτήν τη μέθοδο πραγματοποιείται μέσα από έναν αριθμό συνεδριών με την χρήση ειδικής συσκευής, η οποία έρχεται σε επαφή με το δέρμα και λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Στην ουσία πρόκειται για ελεγχόμενη απόξεση της επιφάνειας της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα με τη μέθοδο των μικροκρυστάλλων είναι ακριβώς τα αναμενόμενα, αφού ο γιατρός ελέγχει, ανάλογα με τις ατέλειες που επιθυμεί να απομακρύνει, την ένταση της συσκευής και το βάθος της απόξεσης. Ο χρόνος κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το πρόβλημα και την αντοχή της επιδερμίδας στην επανάληψη των κινήσεων.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες, σε αντίθεση με τα χημικά peels, τα οποία ενδείκνυνται κυρίως για λευκά δέρματα. Απευθύνεται σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό, αλλά και σε δέρματα με έντονη παραγωγή σμήγματος. Επίσης σε γυναίκες με σπασμένη επιδερμίδα (επιφανειακές ρυτίδες), σημάδια από πρόβλημα ακμής και μελαγχρωματικές κηλίδες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μια θεραπεία εναλλακτική των χημικών peels. Η θεραπεία βελτιώνει σημαντικά την υφή ης επιδερμίδας, η οποία ανακτά τη λάμψη και την ελαστικότητά της. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα.

Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος, κάνοντας τους πόρους να δείχνουν σταδιακά πιο μικροί. Εκτός από το πρόσωπο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος για την αντιμετώπιση κηλίδων, ουλών ή ραγάδων.Mετά από κάθε συνεδρία, η εφαρμογή προϊόντων υψηλής αντηλιακής προστασίας είναι απαραίτητη. Γενικά δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες είναι άμεση. Η μέθοδος είναι απόλυτα φυσική, ανώδυνη και αναίμακτη. Εφαρμόζεται με ασφάλεια ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος ή το φωτότυπο. Η εφαρμογή είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια, ακριβές αποτέλεσμα και όταν εφαρμόζεται από δερματολόγο, δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το τελικό αποτέλεσμα στην ανανέωση επιτυγχάνεται μέσα από έναν έναν αριθμό συνεδριών, ανάλογα με το πρόβλημα (συνήθως 6-7). Ανάμεσα στις συνεδρίες είναι απαραίτητο να μεσολαβεί ένα διάστημα τουλάχιστον μιας εβδομάδας.Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και με την επανάληψη της θεραπείας και το τελικό αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό μετά το τέλος των επισκέψεων. Η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα, ελαστικότητα και λεία όψη. Η θεραπεία συμβάλλει στην ανάπλαση των δομών του δέρματος σε βάθος, με αποτελέσματα που διαρκούν για πολλά χρόνια και παρατείνονται με την επανάληψη της θεραπείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συνολικά επιτυγχάνεται:

  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, με συνέπεια την καλύτερη αιμάτωση, οξυγόνωση, μεταβολισμό και εσωδερμική κάθαρση.
  • Θερμική και μηχανική διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων της κερατίνης στοιβάδας, προκαλώντας την παραγωγή, πύκνωση και ανάδειξη νέων υγιών κυττάρων.
  • Αποκατάσταση των διαταραχών των δομών των ιστών και κυττάρων, με βελτίωση της ένυδρης ουσίας και της συνοχής τους.
  • Απομάκρυνση των ρύπων, διάνοιξη των πόρων και βελτίωση της διαδερμικής διαπερατότητας του δέρματος.
  • Τα ανωτέρω δίνουν μια απαλότερη, νεότερη, φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα, με μεγάλη ελαστικότητα, ΑΜΕΣΑ & ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • Η μικροδερμοαπόξεση βρίσκει άριστη εφαρμογή σε συνδυαστικά πρωτόκολλα αντιγήρανσης.