Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

bodox.jpg
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Είναι  προϊόν βιοτεχνολογίας ή λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών. Έτσι ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου ένα χρόνο και κατόπιν η εφαρμογή επαναλαμβάνεται.

Χρησιμοποιείται ως ελαστικό διάφανο gel (ενέσιμο εμφύτευμα) για την βελτίωση των ρυτίδων γήρανσης και αύξηση του όγκου των χειλέων, επίσης στην μεσοθεραπεία προσώπου (Mesolifting), με αποτέλεσμα να προσδίδει στο δέρμα σφρηγιλότητα, όγκο, φυσική ελαστικότητα και σύσφιξη όπως επίσης και βαθιά ενυδάτωση.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το διάφανο κρυσταλλικό gel εγχύεται στο δέρμα σε μικρές ποσότητες με μια πολύ λεπτή βελόνα. Έτσι, το υαλουρονικό οξύ προσδίδει «φυσικό» όγκο και «σβήνει» τις ρυτίδες, βελτιώνει το σχήμα και το περίγραμμα του προσώπου, τις γωνίες του στόματος και σμιλεύει τα χείλη. Προσφέρει δηλαδή μια φυσική βελτίωση της εικόνας του προσώπου μας χωρίς να παραμορφώνει και να "φουσκώνει" το πρόσωπο.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.juvederm.com   και www.restylane.com


Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος