Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Lifting προσώπου-λαιμού με λεπτά απορροφήσιμα νήματα

PDO Lifting Threads

Silhouette soft

Πρόκειται για δύο νέες μη χειρουργικές μεθόδους «ανόρθωσης» και σύσφιξης του προσώπου και του λαιμού με εφαρμογή λεπτών απορροφήσιμων νημάτων. Αυτά ήρθαν να αντικαταστήσουν τα παλαιότερα μη απορροφήσιμα νήματα, που εφαρμόζονταν με μια πολύ πιο «επεμβατική» διαδικασία. Με τις καινούργιες αυτές τεχνικές δεν υπάρχει φόβος για λόγος για αίσθημα «τραβήγματος», ή κάποιου «ξένου υλικού» στο δέρμα μας.

Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων είναι εξαιρετικά απλή και ασφαλής, κατά την οποία τοποθετούνται νήματα από βιοδιασπώμενο υλικό (το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στη χειρουργική για τα απορροφήσιμα ράμματα) στις βαθειές στοιβάδες του δέρματος. Αυτό μπορεί να γίνει:

Α) Με την τεχνική PDO με την εφαρμογή 30-50 πολύ λεπτών νημάτων, με συγκεκριμένο τρόπο και διάταξη, ώστε να σχηματιστεί ένα πλέγμα που στηρίζει τους ιστούς ενάντια στην βαρύτητα.

ή

Β) Με την τεχνική Silhouette-soft, κατά την οποία τοποθετούνται 4-6 επιμήκη νήματα με μικρούς κώνους «στήριξης» στο πρόσωπο.

Η όλη θεραπεία διαρκεί 30-40 λεπτά και με τις δύο τεχνικές, διενεργείται με τοπική αναισθησία και συνεπώς η ενόχληση είναι ελάχιστη, ενώ αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει κανείς στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, αλλά το τελικό το βλέπουμε σε 4 με 6 μήνες. Η διάρκεια του τελικού αυτού αποτελέσματος είναι περίπου 18 μήνες.

Η ευκολία στην εφαρμογή, η ασφάλεια, το φυσικό αποτέλεσμα και το χαμηλό σχετικά κόστος καθιστούν τις ελάχιστα επεμβατικές αυτές θεραπείες πολύ διαδεδομένες και δημοφιλείς, ενώ συνδυάζονται άριστα και με άλλες θεραπείες στο πρόσωπο όπως το Botox ή τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.

Lifting προσώπου-λαιμού με λεπτά απορροφήσιμα νήματα