Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

“V effect” στο πρόσωπο με εμφύτευμα Radiesse

“V effect” στο πρόσωπο με εμφύτευμα Radiesse
Τα νεανικά πρόσωπα έχουν σχήμα "V"

Όσο νεώτερο είναι το πρόσωπο, τόσο πιο σφιχτή είναι η επιδερμίδα και τόσο πιο έντονα είναι τα περιγράμματα του προσώπου. Το πρόσωπο είναι συμμετρικό και έχει σχήμα "V".

Όσο μεγαλώνουμε το σχήμα "V" αναποδογυρίζει

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γονίδια έχουμε, κάθε τύπος επιδερμίδας χάνει τελικά τον τόνο της. Οι αναλογίες αλλάζουν και μειώνεται ο όγκος. Τα μάγουλα βυθίζονται προς τα κάτω, το πηγούνι χαλαρώνει και το πρόσωπο πλαταίνει στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα: το νεανικό "V" αναποδογυρίζει σιγά σιγά και η ηλικία μας γίνεται ολοένα πιο εμφανής – ανεξάρτητα από το πόσο νέοι αισθανόμαστε.

“V effect” στο πρόσωπο με εμφύτευμα Radiesse

Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο;

Η έλλειψη ενυδάτωσης λόγω της γήρανσης και η επιβράδυνση της ανανέωσης των κυττάρων προκαλούν σαφή απώλεια της ελαστικότητας, του τόνου της επιδερμίδας και της ευπλαστικότητας.

Το αποτέλεσμα είναι βαθύτερες ρυτίδες, ιδιαίτερα γύρω από τη μύτη και το στόμα και ορισμένες φορές και στο πηγούνι. Τα ζυγωματικά και τα μάγουλα είναι οι περιοχές που επηρεάζονται περισσότερο από την απώλεια όγκου. Επίσης, καθώς η επιδερμίδα μας χαλαρώνει, η γραμμή του σαγονιού αρχίζει να «κρεμάει». Τα χέρια μας είναι ακόμη ένα σημείο που μπορεί να αποκαλύψει την ηλικία μας καθώς οι φλέβες και τα οστά γίνονται ολοένα πιο ορατά στην εξωτερική πλευρά του χεριού.

Ποιο είναι το μυστικό για να επαναφέρουμε το σχήμα "V" ;

Το αποτέλεσμα V είναι το κλειδί για την επαναφορά της νεανικής όψης. Αντί να περιποιούμαστε τις ρυτίδες ξεχωριστά, το πρόσωπο χρειάζεται πραγματική επαναφορά του όγκου του. Αν προσθέσουμε τον κατάλληλο όγκο στην κατάλληλη αναλογία, το πρόσωπο θα ανακτήσει το ιδανικό σχήμα "V", και οι ρυτίδες και το «κρέμασμα» θα μειωθούν με φυσικό τρόπο.

To V effect μπορεί να επιτευχθεί με το Εμφύτευμα Αύξησης Όγκου RADIESSE™.

Η θεραπεία των μεμονωμένων ρυτίδων συνήθως δεν αρκεί για να αποκαταστήσουμε μια νεανική και φρέσκια εμφάνιση. Για να αντιμετωπίσουμε την επίδραση της βαρύτητας και να ανακτήσουμε ένα νεανικότερο σχήμα, το πρόσωπο χρειάζεται πραγματικό όγκο. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με ένα δερματικό εμφύτευμα το οποίο επίσης επανενεργοποιεί την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου για αποτελέσμα που διαρκεί.

Όταν το εμφύτευμα Αύξησης Όγκου Radiesse εγχυθεί στην επιδερμίδα, το πλέγμα τζελ από μικροσφαιρίδια ασβεστίου σπρώχνει προς τα επάνω τα ελαττωματικά σημεία του περιγράμματος δίνοντας ένα αποτέλεσμα ίδιο με ενός λίφτινγκ και άμεσο όγκο.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή του δικού σας φυσικού κολλαγόνου το οποίο αυξάνει ακόμη περισσότερο τον όγκο ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα V. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές για 12 μήνες ή και περισσότερο σε πολλούς ανθρώπους.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη (15 λεπτά), γίνεται όπως στα εμφυτέυματα υαλουρονικού οξέος, με μικρή βελόνα ινσουλίνης, ενώ ο πόνος είναι ελάχιστος. Το υλικό είναι ασφαλέστατο στην χρήση: Από το 2004 έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια πακέτα Radiesse από θεραπευτές και ασθενείς σε ολόκληρο τον κόσμο.